На початку поточного місяця стався кричущий інцидент на Житомирщині: 21-річна студентка Ірина Дворецька загинула після того, як її вигнав з салону водій автобуса. Дівчина просто не витримала сильних морозів, а маршрутник виставив її тільки через те, що не було грошей на проїзд.

Нещодавно вдалося поспілкуватися із з сестрою загиблої. Наталя розповіла, що Ірина їхала до мами, яка в Олевську перебувала в лікарні з вірусним захворюванням. Вранці мати повинні були перевезти в Житомир, Ірина забула гроші вдома.

"Що саме сталося в маршрутці, я точно не знаю, бо мене там не було. Але кажуть, що почався конфлікт з водієм", - коментує Наталя.

Ірина Дворецька
Ірина Дворецька

Сестра покійної стверджує, що їй сказали оплатити проїзд, а коли грошей не знайшлося, водій просто відкрив двері і висадив її посеред траси. До місця призначення дівчині лишалося більше кілометра – у такі морози не кожен витримає пройти тривалу дистанцію. Потім студентка і взагалі заблукала, нічого не сказала про конфлікт з водієм.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Я подумала, що вона йде уздовж траси біля нашого села. Це була наша остання розмова", - розповіла Наталя.

Ірина Дворецька
Ірина Дворецька

Через деякий час сестра дзвонила своїм друзям, але ніхто не взяв телефон, а коли вранці, Наталя сама намагалася додзвонитися до сестри, то її телефон був відключений.

"Ми тут же почали її шукати, звернулися в поліцію. Шукали майже три дні. На автостанції нам повідомили, що Іра виходила з автобуса в районі села Перга. Сказали, що вона вийшла сама, але я в це не вірю. Батько знайшов Іру в лісі 10 січня. Вона була мертва", - заявила сестра загиблої.

Пасажири, котрі теж були в тому злощасному автобусі не підтвердили, що бачили все на власні очі – швидше за все, просто побоялися давати свідчення у суді.

"В якому б стані вона не була, з автобуса сама б не вийшла. У неї була мета — доїхати до райцентру. Що стосується того, чи була вона випила, то не можу нічого стверджувати — напередодні адже було Різдво. Самі розумієте, молодь. Але я точно знаю, що Іра не пішла б одна гуляти вночі по трасі. Її явно висадили", - зазначила Наталія.

Дивіться: Студентка замерзла на смерть у лісі на Житомирщині

Нагадаємо, на Житомирщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 20-річної студентки Ганни Голубенко.

Як повідомляв "Знай.ua", на Житомирщині 20-річна дівчина замерзла насмерть, у студентки не було 25 гривень на проїзд, тож водій вирішив висадити її морозної ночі серед траси. Також "Знай.ua" писав, на Харківщині жінка випадково втопила у ванні 2-річну донькуі спробувала накласти на себе руки.