Поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області.

Провадження відкрито за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), сказали в поліції Київської області.

"Працівники ювенальної превенції встановили, що між учнями 9-х класів виник конфлікт щодо поширення неправдивих чуток. Агресивно налаштована дівчина викликала з уроку 14-річну дівчину і в коридорі почала її бити ногами. Принижувала нецензурною лайкою, завдала ударів долонею по обличчю. Сварку помітила вчителька школи і розвела дівчат по різним навчальним класам", - каже поліція.


Але конфлікт між сторонами не закінчився. Після закінчення занять школярка зібрала компанію друзів і виловила дівчину. Її били ногами по голові і тягали за волосся, знімаючи на камеру мобільного.

Мати нападаючої була притягнута до адміністративної відповідальності за буллінг.

Постраждала школярка в даний момент проходить судово-медичне обстеження для встановлення ступеня нанесення тілесних ушкоджень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Спливла правда про бійці неадекватного батька з вчителем свого сина

24 січня "Politeka" повідомила подробиці події з київським вчителем фізкультури. Про подію стало відомо з вуст батька одного з учнів секції тхеквондо, яку вів потерпілий вчитель фізкультури, Ігор Матвієнко.

Розлючений батько одного з учнів ліцею напав на вчителя фізкультури свого сина. Почалося все з того, як фізкультурник накричав на свого учня за непослух. Однак, пізніше він вибачився перед дитиною та її батьками, але батька дитини це не заспокоїло.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Прості українські школярі знімуть реаліті-шоу про своє життя

17 українських школ вирішили зняти реаліті-шоу про життя учнів. Проект запустила вчителька англійської мови Галина Пірін з Прикарпаття, яка увійшла в ТОП-50 вчителів за версією Global Teacher Prize Ukraine. Передає НУШ.

Також Знай.ua" писав про те, що Двадцять хуліганів показали російський характер: спіймали трьох підлітків, поставили на коліна, побили, втекли

Добрый день. Я думаю то что на этом видео оставлять просто так нельзя. Девочка с 9 класса побила девочку с паралели. После уроков они собрались компанией и пошли бить ту девочку. Одна била остальные смеялись и снимали это все. Приезжала полиция в школу,но ей ничего не сделали,она ходит и ржет по школе. Ей наплевать. Все это произошло в селе.Вишеньки. Киевская обл.Бориспольский р-н. Опубликуйте,пусть все знают что это не девочка а тварь.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 25 januari 2019