Заступник міністра самопроголошеного сербського анклаву Косово у справах діаспори Аріан Дaci загинув під час сходження лавини 26 січня.

Трагедія сталася в той момент, коли Дaci катався на лижах в горах на півдні краю.

Лавини на гірськолижному курорті населеного пункту Брезовіца в 60 кілометрах від Пріштіни зійшла в суботу вдень.

Тіло загиблого під снігом виявили рятувальники у містечку Орлово-гніздо. Іншої інформації про постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Про смерть Аріана Дaci повинні були повідомити його батькові - голові академії наук Косово Неджату Дaci.

Раніше повідомлялося, що відомий український футболіст, колишній нападник клубів "Авангард" і "Дніпро" Віталій Ляшенко помер в Москві (Росія).

Спортсмену було 75 років.

Як повідомляє Інформатор, тіло футболіста пролежало 15 днів у квартирі будинку № 20 на Великий Андронієвській в Москві. Слідів насильницької смерті правоохоронці не виявили.

Ляшенко Віталій грав на позиції нападника за клуби "Авангард" (Кривий Ріг), "Дніпро" (Дніпро) і "Гірник" (Кривий Ріг) в 1960 - 1968 роках.

Також ми писали, що ввечері 25 січня сталося непоправне горе. Помер кореспондент Укрінформу в Херсонській області Валерій Староселець. Це сталося прямо за робочим столом.

Старосельцю було 62, кілька років тому у нього був інфаркт, і з тих пір хвороба вже не залишала чоловіка. Валерій Староселець був відповідальним і порядним чоловіком в роботі і в житті.

Дружина Валерія Ірина Староселець розповіла, що чоловік у вільний час займався самоосвітою і любив читати не художню літературу, а англійські і німецькі посібники.

Нагадаємо, воротар білоруського футбольного клубу "Вітебськ", 27-річний Андрій Щербаков з сім'єю трагічно загинув у ДТП.

Нагадаємо, померла оскароносна легенда: в ці мелодії закоханий весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа" помер класик індійського кіно.