29 січня в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Васильківська, 40, у Голосіївському районі Києва, поліція виявила тіло чоловіка.

Про це повідомляє "Обозреватель".

За словами свідків, злочин стався близько 16 години дня. Злочинець вдарив свою жертву ножем.

На місце події прибули медики і слідчо-оперативна група. Мешканці будинку виявилися налякані тим, що сталося.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Деякі з них говорять, що злочин скоїв місцевий житель, і вбивство сталося на очах у дитини. Пізніше стало відомо, що в цій квартирі сталася сімейна сварка, в ході якої тесть вбив власного зятя. Зараз встановлюються обставини події.
Як повідомляв портал "Знай.uа", друг Путіна виявився вбивцею. Філіппінський президент Родріго Дутерте на весь світ признався у своєму "єдиному гріху". 27 вересня Дутерте розповів про позасудові вбивства в ході боротьби з наркотиками. Президент Філіппін виступав з промовою на адресу своїх критиків.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що фанатів Динамо побили і ледь не пристрелили у закарпатському селі. Один з фанатів київського Динамо опублікував на своїй сторінці в Facebook повідомлення про те, що після матчу 1/8 фіналу Кубка України проти Минаю (1:3) уболівальників столичної команди погрожували вогнепальною зброєю.

Ще раніше "Знай.иа" писав про те, що Києві група невідомих пограбувала ломбард. Зловмисники винесли з приміщення практично всі наявні ювелірні вироби, а тікаючи застрелили охоронця.

Як відзначили в поліції, інцидент стався в магазині-ломбарді на вулиці Данила Щербаківського в районі станції метро "Нивки" близько 20:00.

Відразу після повідомлення про пограбування, правоохоронці ввели оперативний план перехоплення і затримання, для їх пошуку в усі відділення міста вже розіслали орієнтування.

Відразу після повідомлення про пограбування, правоохоронці ввели оперативний план перехоплення і затримання, для їх пошуку в усі відділення міста вже розіслали орієнтування.