У Миколаєві правоохоронці затримал чоловіка, який розстріляв подружжя поблизу районного суду.

У ході нападу жінка від отриманих поранень загинула на місці злочину. Лікарі намагалися врятувати чоловіка, проте він загинув у кареті швидкої допомоги.

Стрілка затримали на місці злочину. Ним виявився відомий у вузьких колах уродженець Одеси, який протягом тривалого часу проживає в Миколаєві, Герасим Багірянц.

Він позичив у подружжя Бєлових 2,5 мільйона гривень, а в якості застави надав два житлових будинки. В результаті борг він їм не повернув, а будинки подарував своїм двом синам.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Через це подружжя Бєлових звернулося до суду, який в результаті розгляду справи задовольнив їхній позов і виніс рішення на користь подружжя.

Після закінчення засідання суду, яке відбулося 30 січня в Миколаєві, Багірянц влаштував розборки з Бєловими під приміщенням суду, в ході конфлікту він дістав зі свого авто мисливську рушницю і розстріляв опонентів.

Поліція опублікувала кадри допиту Герасима Багірянца. На відео видно, що підозрюваний спілкується вкрай неохоче, ховає своє обличчя від камери.

нічого не буду вам пояснювати", - каже він.

Та через деякий час все ж пояснює причини свого вчинку: "це особисте".

Затриманий також повідомив, що мисливську рушницю – карабін "Сайга" - він завжди возить з собою, оскільки є мисливцем.

Нагадаємо, у Миколаєві біля будівлі суду місцевий житель розстріляв з мисливського карабіну подружжя. Спільникові зловмисника вдалося сховатися. У Миколаєві оголошено план "Перехоплення"

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці затримал чоловіка, який розстріляв подружжя поблизу районного суду.

Також Знай.ua писав, з'явилося відео розстрілу подружжя біля суду в Миколаєві.