У Миколаєві правоохоронці затримал чоловіка, який розстріляв подружжя поблизу районного суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Наразі вже відомо, що у ході нападу жінка від отриманих поранень загинула на місці злочину. У свою чергу лікарі ще намагались врятувати чоловіка, проте він загинув у кареті швидкої допомоги.

"Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті швидкої допомоги. Завдяки оперативним діям правоохоронців зловмисник був затриманий оперативним співробітником Інгульского відділу поліції", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У поліції зауважили, що проводяться слідчі дії, на місці події перебуває все керівництво Миколаївського главку поліції на чолі з начальником ГУ Нацполіції Миколаївській області Олександром Анохіним.

Попередньо кримінальне провадження кваліфіковано за ст. 115 ч. 2 Кримінального кодексу України.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок ввечері невідомий вистрілив в авто з двома українцями з протитанкового гранатомета.

Повідомлення про підрив авто надійшло в "102" приблизно о 21:00. Про інцидент повідомила поліція Дніпропетровської області.

В результаті пострілу постраждало колесо автомобіля. Зараз на місці інциденту працюють правоохоронці і вибухотехніки, відкрито провадження за статтею "замах на вбивство". Мотиви злочинця намагаються з'ясувати.

Крім того варто відзначити, що стало відомо, хто стоїть за нищівним вибухом, що прогримів у північноірландському місті в Лондондеррі 19 січня. Тоді вибухнув автомобіль біля будівлі суду, вибухотехніки встановили, що причиною була бомба в салоні автомобіля. Відповідальність на себе взяла організація ІРА (Ірландська республіканська армія), а причина – співпраця з британцями, розповіли журналістам в поліції Північної Ірландії.

Також відомо, що розслідування трагічного інциденту сконцентровано на так званій «Нової ІРА» - однієї з кількох груп, які виступали проти мирної угоди в 1998 році. Це угода у чому завершило тенденцію тридцятирічного насильства в провінції, підконтрольної Великобританії.

Учасники групи не тільки взяли на себе відповідальність за подію, але й назвали цей вибух "попередженням", натякнувши на те, що якщо співпраця з британцями не припиниться, то буде ще гірше.

Нагадаємо, журналіст Михельсон висловився про перемир'я з Росією.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві чоловіка жорстоко побили підлітки чеченської національності.

Також "Знай.ua" писав, що українці врятували малюка від батьків-садистів.

Розстріл головного бухгалтера на Вінниччині: правоохоронці розкрили замовне вбивство