У суботу пасажири електрички силою відібрали у батьків хлопчика Ваню, який був сильно побитий.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що підозрілу поведінку чоловіка та дружини помітив мало не кожен пасажир електрички. Адже так звані батьки ховали від сторонніх очень сина під час поїздки. Як з’ясувалося, через гематоми на обличчі хлопчик не міг відкрити очі.

Відзначається, що після інциденту хлопчика відразу ж доправили до Козятинської місцевої лікарні, де він перебуває донині. Відомо, що лікується у черепно-лицьовому відділенні обласної дитячої лікарні. З ним перебуває його батько. Родина проживає у селі Велике.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вже пізніше стало відомо, що хлопець міг отримати травми через побиття співмешканки, проте під підозрою перебуває і батько. Характер травм свідчить, що хлопчик постраждав від насильницьких дій. Слідство розпочало кримінальне провадження за фактом катування.

Разом з тим варто відзначити, що в Запорізькій області у Мелітополі пройшов кричущий інцидент в одній з міських маршруток.

Водій з невідомої причини закрив маршрутку і почав ображати неповнолітньої дитини. Бабуся дівчинки просить очевидців допомогти в пошуках кривдника.

Прикрий інцидент трапився в Мелітополі днями. Дівчинка їхала в маршрутці без дорослих. На кінцевій зупинці неадекватний водій дочекався поки вийдуть всі пасажири, закрив маршрутку і почав кричати та ображати школярку.

Зі слів бабусі, причини він так і не назвав. Перелякана дівчинка вибігла з маршрутки, але не запам'ятала номер транспортного засобу.

Крім того варто відзначити, що нещодавно в Києві невідомі напали на журналістів та правозахисників, які знімали незаконний видобуток піску на Видубичах. Учасникам нападу вже визначили запобіжний захід.

За рішенням Голосіївського районного суду затримані перебуватимуть під домашнім арештом. Вони повинні від 21:00 до 7:00 бути вдома й виконувати покладені на них обов'язки.

"У результаті першочергових слідчих дій сімом чоловікам оголосили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, школярка, яка побила підлітка, залишила запис у соцмережах.

Як повідомляв "Знай.ua", у центрі Києва озвірілий натовп накинувся на перехожого.

Також "Знай.ua" писав, що дві буйні компанії перетворили київський ресторан на поле бою та розстріляли охоронців.

Побиття Дзідзьо: хто і чому підняв руку на популярного співака