У Росії розгорівся скандал через відео - на ньому зображено, як близько двадцяти чоловік у Твері б'ють трьох підлітків.

Про це повідомляють "Новини Закарпаття".

Юрба в масках і фанатських шарфах накинулася на хлопців через їх конфлікт з продавщицею одного з кіосків.
"Месники" жорстко покарали підлітків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Навіщо бабу били? На коліна! Вибачатися будете перед усією Твер'ю", – заявив один з хуліганів перед побиттям.

Потім натовп з криком "Гасимо їх!" накинувся на підлітків. Жорстке побиття тривало більше трьох хвилин. Нападники вигукували: "Помри, мерзота!", "Заяву напишете – гірше буде!" "Це вам від усієї Твері".
Хтось з очевидців викликав поліцію. Одного з нападників затримали, порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розлючений батько одного з учнів ліцею напав на вчителя фізкультури свого сина. Почалося все з того, як фізкультурник накричав на свого учня за непослух. Однак, пізніше він вибачився перед дитиною та її батьками, але батька дитини це не заспокоїло. Спочатку він вдарив викладача на шкільному подвір'ї, а потім добивав за територією ліцею. Зараз вчитель у лікарні, у нього численні гематоми, надрив легкого і струс мозку

Також "Знай.uа" писав, що розлючені кияни штурмували електричку і захопили машиніста, дикі кадри.

У понеділок, 22 жовтня, розлючені кияни перекрили колії в районі Троєщині, оскільки вранці міська електричка їздила без дотримання розкладу.

В співтоваристві відзначили, що ранок в понеділок для городян, які добираються на міській електричці, було особливо вражаючим. Електричка їздила без дотримання розкладу, поїздів не було по годині.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жорстоке побиття чернігівської школярки розбурхало соцмережа. Інші школярі спостерігали за ситуацією, знімали на відео і не втручалися в бійку. Деякі навіть аплодували.

Зазначається, що подібний інцидент там стався не вперше. Одна з героїнь жорсткого відео виявилася дочкою кримінального авторитета.

"Мати однієї з постраждалих дівчат Валентина Малоштан виклала відео і коротко розповіла про цю ситуацію", - йдеться в повідомленні.