У Київській області школярка побила свою однолітку на очах у кількох інших підлітків, при цьому відео розправи потрапило в мережу. На даний момент конфлікт вивчають не тільки вчителі, але також і правоохоронні органи, про що розповідається в сюжеті телеканалу ТСН.

Як стало відомо, словесна перепалка, яка згодом переросла в бійку, сталася на вулицях села Вишеньки у той момент, коли школярі поверталися із занять. У селі тепер всі розмовляють тепер лише про бійку після її появи в мережі. Шкільні друзі підлітків розповіли, що конфлікт розпочався ще під час занять. Після них нападниця наздогнала однокласницю на вулиці і почала бити її, в той час, як все знімали на камеру.

Як повідомили в поліції: "Одна дівчинка завдавала тілесні ушкодження іншій, а її сестра в цей час знімала цю подію на мобільний телефон".

Вітчим потерпілої визнає, що сварка між школярками трапилася внаслідок пліток, а кривдниця нещодавно переїхала в село з Києва. Чоловік розповів: "Хтось їй щось сказав, що якісь плітки Діана розпускає. Ні вибачень, нічого від батьків цієї дівчинки ми не почули". Також він додав, що не залишить ситуацію просто так.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кривдницю вже допитала поліція, після чого вона виклала в мережу фото машини копів з коментарем: "Догралася". За фактом побиття вже порушили кримінальне провадження. Крім того, протокол складено на батьків дівчини, яка знімала все на камеру, у відповідності з законом про булінг, який не так давно вступив в силу.

Як пояснили юристи: "Булінг, який передбачає адміністративну відповідальність за насильство фізичне, психологічне, сексуальне щодо учасників освітнього процесу". Тепер порушникам цього закону загрожує штраф у розмірі 850 – 1700 гривень. Яке покарання понесе школярка і який штраф заплатять батьки дівчинки, яка знімала все на відео, визначить суд.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що київські поліцейські затримали групу злочинців, які під виглядом лотерей надавали доступ до заборонених азартних ігор.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у дитячому садку Хмельницької області спалахнуло інфекційне захворювання.

Також "Знай.uа" писав, що відео, на якому підлітки легли на рейки перед поїздом заради забави, шокувало українців.

Добрый день. Я думаю то что на этом видео оставлять просто так нельзя. Девочка с 9 класса побила девочку с паралели. После уроков они собрались компанией и пошли бить ту девочку. Одна била остальные смеялись и снимали это все. Приезжала полиция в школу,но ей ничего не сделали,она ходит и ржет по школе. Ей наплевать. Все это произошло в селе.Вишеньки. Киевская обл.Бориспольский р-н. Опубликуйте,пусть все знают что это не девочка а тварь.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 25 januari 2019