Нещодавно бойовики так званої "ДНР" вирішили перейменуватися у "народну міліцію", але від іншої назви суть їх злочинів зовсім не змінилася.

Хоча терористи активно розповсюджують вигідні для потрібної інформаційної картинки фейки (на кшталт "ЗСУ готують повномасшабний наступ на Донбас"), але днями вони самі вкотре почали застосовувати зброю проти мирного населення. За попередніми даними, на території Донецька під ворожий вогонь потрапив цивільний автомобіль.

Та ж сама "народна міліція" просто на очах у містян в упор розстріляла машину, водій отримав важке поранення. Інцидент трапився приблизно 10 грудня, але його тримали донедавна у секреті – так званій "владі" зовсім невигідно розповідати про власні злочини, тому що і так ніхто не вірить у їх "добрі наміри".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обурилися, до речі, навіть колишні прихильники "ДНР": чи то налякалися, чи то нарешті у них відкрилися очі на все, що відбувається:

"Дивний народ в силових структурах працює, з одного боку "заступники МВС" вже кожен мінімум по разу намагався написати рапорт і покинути капітана, при цьому беззаконня і свавілля не знижує обертів. Майже тиждень чекали реакції або ж будь-яких слідчих заходів щодо інциденту на вулиці Гірській 10 грудня. В результаті МВС мовчить, прокуратура нічого не бачить. А інцидент не рядовий в 20-50 на жвавій вулиці на очах у громадян співробітниками МВС був розстріляний цивільний автомобіль, марки мерседес. Водій автомобіля отримав важке вогнепальне поранення. Причин і підстав для вогню на поразку у працівників не було", - скаржаться у коментарях.

Бойовики вже традиційно тримають мовчання і не вдаються до жодних пояснень. Ким був постраждалий водій, також поки що невідомо.

Дивіться: Російська агресія на Донбасі забрала життя більше 240 дітей

Нагадаємо, бойовики на Донбасі активно розповсюджують фейк про те, що ЗСУ нібито "готують повномасштабний наступ" на мирне населення східного регіону. Як повідомляв "Знай.ua", російські окупаційні "війська" обстріляли населений пункт Золоте-4 на Луганщині. Також "Знай.ua" писав, мешканці Донбасу поскаржилися на побори бойовиків.