У прийдешньому році чекають масштбаные лиха і катаклізми, які охоплять багато країн.
Легендарна болгарська ясновидиця Ванга передбачила в 2019 році економічну кризу, замах і стихійні лиха. Про це повідомляє видання The Mirror.

У майбутньому році Ванга прогнозувала замах на президента РФ Володимира Путина.

За розшифрованими даними віщих прогнозів болгарської провісниці, Путін стане мішенню співробітника своєї служби безпеки. Про кінець замаху інформації немає.

Ванга також дала прогноз про важку хворобу президента США Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Трамп в 2019 році може навіть втратити навіть слух. Крім того, один з членів його сім'ї може потрапити в автомобільну аварію.

Серед глобальних пророцтв виділяється передбачення глибокої економічної кризи у Європі. А на Азію обрушаться природні катаклізми. У 2019 році вона може постраждати від масштабного і згубного цунамі.

Не солодко доведеться і Росії. У 2019 році на її території очікується падіння гігантського метеорита.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Охлобистін відповів, що Україна вистоїть і в ній відбувається все те, що раніше сталося в 80-х – 90-х роках. На його думку, росіяни та українці все одно залишаться друзями, братами і сусідами, але допустив при цьому, що кілька поколінь все ж можуть зрости з ненавистю один до одного.

Як повідомляв портал "Знай.uа" "душа Захарченко переродилася". Саме в цьому намагаються переконати всіх, хто залишився на тимчасово окупованих територіях України. Все це подається з оновленою обгорткою, мало не в стилі Ванги, або Нострадамуса. Вбитого терориста пропаганда автоматично записала в медіуми.
"Знай.uа" писав, що наступний 2019 рік – рік Жовтого Земляного Свині. Володарка року щедра і привітна, поважає людей, які проявляють саме такі риси. Але що подарувати на Новий рік 2019 близьким і рідним? Дворазовий переможець Битви екстрасенсів Хаял Алекперов порадив цікаві ідеї у відповідності з характером кожного знака Зодіаку.