У неділю 6 січня, в Інгульскому районі Миколаєва, невідомі розстріляли власника салону ігрових автоматів.

Цю інформацію повідомляє кореспондент "Страны", посилаючись на джерела в МВС.

Згідно з даними джерел, вранці зловмисники увірвалися в салон ігрових автоматів "Золотий кубок" на вулиці Космонавтів. Вони відкрили вогонь з пістолетів по адміністратору закладу, забрали гроші і зникли на двох автомобілях - "Деу" та "ВАЗ". По області оголошено план "Перехоплення".

По всіх регіонах країни поліція Миколаївської області розіслала орієнтування з проханням сприяти в затриманні озброєних небезпечних злочинців.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Місцеве видання "Новости N" передає, що двоє невідомих у масках зайшли у зал ігрових автоматів, розташований на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку по вулиці Космонавтів 142. Бандити погрожували пістолетом і вимагали гроші. У момент нападу в залі був присутній власник закладу, який спробував чинити опір. Проте один із зловмисників двічі вистрелив у нього й поранив чоловіка у ногу.

Пораненого власника ігрового залу з місця події відвезла швидка допомога. Про його стан нічого невідомо.

Нагадаємо, рано вранці в суботу в місті Торранс, що в Каліфорнії, сталася жорстока стрільба з численними жертвами. Про це повідомила поліція американського штату Каліфорнія, передає AP.

У відділенні поліції Торранса заявили, що були "повідомлення про постріли з декількома жертвами" в боулінг-клубі Gable House Bowl.

За словами правоохоронців, в результаті стрілянини було вбито троє і четверо постраждали. Поліція закликала місцевих "триматися подалі від боулінгу". Стрілка поки знайти не вдалося.

Як повідомляв портал "Знай.uа", поліція застрелила терориста, який розстріляв людей у Страсбурзі.

Також "Знай.uа" писав, після кривавої стрілянини на ярмарку в Страсбурзі влада країни вирішили запровадити посилені заходи безпеки.