Поліція Страсбурга застрелила терориста, який влаштував теракт 2 дні тому.

В четвер увечері, 13 листопада, поліція проводить нову операцію у південному кварталі Страсбурга Нойдорфі, в якому виріс Шериф Шекатт, який влаштував стрілянину 11 грудня. Кадри оточеного кварталу транслює телеканал BFM.

Пізніше стало відомо, що поліція застрелила злочинця в четвер ввечері. Його протягом двох днів шукали сотні поліцейських і співробітників спецслужб. Він переховувався на складі в районі Мінеуа - там його виявили і застрелили правоохоронці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тіло Шаріфа Шеката, який влаштував стрілянину в Страсбурзі, після перестрілки з французькими силовиками:


Як повідомляє телеканал, на місце подій прибув міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер.

У той же час, троє поранених у результаті стрілянини в Страсбурзі перебувають у критичному стані, ще троє виписані з лікарні. Про це в четвер заявив глава МВС Франції Крістоф Кастанер на прес-конференції в Страсбурзі.

Глава внутрішньополітичного відомства підкреслив, що заборона на маніфестації в Страсбурзі триватиме до понеділка. Він також зазначив, що закритий через інцидент різдвяний ярмарок відновить роботу в п'ятницю, 14 грудня.


Нагадаємо, голова французскойго зовнішньополітичного відомства Крістоф Кастанер заявив, що після кривавої стрілянини на ярмарку в Стразбурзі влада країни вирішила запровадити посилені заходи безпеки, які передбачають посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на всіх різдвяних ринках у Франції та ін.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Також Знай.ua писав, Макрон ввів у Франції надзвичайний стан, справи зовсім кепські, протести посилюються.