У Хакасії рідні бабуся з дідусем спалили в печі свого онука, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Обвуглений труп хлопчика було знайдено п печі.

Інцидент стався, поки мати 11-ти річного хлопчика перебувала в сусідньому селі.

Як повідомило управління слідчого комітету Хакасії, страшний злочин стався ся в селі Харою Таштипского району республіки. Про інцидент стало відомо від місцевих ЗМІ.

Підозрювані 42 і 47 років затримані. Почалося кримінальне виробництво за статтею "Вбивство малолітнього".

Як повідомляв "Знай.ua" раніше, в Києві з вікна Софійського собору випав чоловік. Інцідентпроізошел у вівторок 29 січня, за адресою Володимирська 24. Також наголошується, що надзвичайна подія сталася близько полудня. Про це розповіли очевидці і підтвердили в прес-службі поліції. За словами поліцейських, чоловік випав з вікна другого поверху. Він отримав закриту черепно-мозкову травму. Його довелося госпіталізувати в лікарню. Є очевидці, яких зараз допитують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також, як повідомляв портал "Знай.ua": "Серйозно НП у Києві в Голосіївському районі. На вул. Академіка Заболотного, 102 американський стаф покусав двох жінок. У однієї з них травми середнього ступеня тяжкості. Жінку в терміновому порядку рятувальники спустили з 18 -го поверху и передали в руки швидкої допомоги. "

Крім того, портал "Знай.ua" писав про те, що 29 січня в одній з квартир багатоповерхового будинку, на вулиці Васильківська, 40, в Голосіївському районі Києва, поліція виявила тіло чоловіка. За словами свідків, злочин стався близько 16 години дня. Злочинець вдарив свою жертву ножем. На місце події прибули медики та слідчо-оперативна група. Мешканці будинку виявилися налякані тим, що сталося. Деякі з них кажуть, що злочин скоїв місцевий житель, і вбивство сталося на очах у дитини. Пізніше стало відомо, що в цій квартирі сталася сімейна сварка, в ході якої тесть вбив власного зятя. Зараз встановлюються обставини події.

Також "Знай.ua" повідомляв, що один з батьків загиблої в крижаному болоті студентки Ірини Дворецької шокував подробицями її смерті. Батько дівчини розповів про те, як йому довелося діставати рідну дочку з під крижаних завалів.