30 січня у місті Миколаїв із мисливського карабіну було розстріляно чоловіка і дружину.

Камера, встановлена на вулиці, зафіксувала двох чоловіків, які стоять біля мікроавтобуса, а потім ідуть у напрямку Ленінського суду, біля якого стоять люди. Також на відео видно, як чоловік тримає у руках зброю та ховає її за своєю спиною.

Спочатку він підійшов до чоловіка і вистрелив у нього, а потім на черзі була жінка. Поранена намагалась втекти, проте вбивця зробив іще один постріл, який її зупинив.

Після жорстокого вбивства чоловік повернувся до свого синього мікроавтобусу «Мерседес Віто», довго сварився із сином, який потім сів за кермо та поїхав.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вбивця вирішив не втікати, а почекати поліцію на порозі суду, поклавши поряд із собою зброю.

Нагадаємо, що інцидент трапився 30 січня на порозі Ленінського суду у Миколаєві. Чоловік підійшов зі зброєю до чоловіка й жінки, які стояли біля входу, та вистрілив у них. Внаслідок отриманих травм жінка загинула на місці, чоловіка доправили у лікарню, де він помер.

Імовірніше за все причиною вбивства стали гроші – 40 тисяч доларів під відсоток, які 10 років тому подружжя дало в борг своєму приятелю. Проте боржник вирішив не повертати кругленьку суму.

Подружня пара не просто так опинилась на порозі суду – 30 січня якраз розглядалась справа щодо повернення цих грошей.

Як написав народний депутат України Антон Геращенко, саме це стало причиною холоднокровного вбивства. Також він виклав у себе на сторінці в соціальній мережі відео з місця події.

Нагадаємо, у Харкові відбулась кривав різанина в кафе, через те, що чоловікові не сподобалась компанія.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Миколаєві чоловік розстріляв подружню пару.

Також Знай.ua писав про те, що в Дніпрі продовжуються масові вбивства.