У Миколаєві поблизу суду злочинець розстріляв сімейну пару. Чоловік пояснив свій злочин тим, що у нього "особиста причина для вбивства".

Відео допиту вбивці опублікувала прес-служба Національної поліції на офіційному порталі відомства.

У відеоролику чоловік сидить в капюшоні і не хоче відповідати на запитання. На нього також правоохоронці одягнули наручники.

Крім того, він повідомив, що мисливську рушницю завжди ввозить з собою, і він зробив три постріли в людей.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На питання про причини розстрілу, злочинець заявив, що "це особисте".

30 січня Герасим Багірянц розстріляв подружню пару біля будівлі районного суду в Миколаєві. За попередніми даними, причиною конфлікту між людьми могла стати сума в 40 тисяч доларів, яку вбивця повинен був повернути чоловікові і дружині.

Нагадаємо, 10 років тому пара позичила своєму знайомому $40 тисяч під відсоток. Народний депутат Антон Геращенко опублікував у Facebook відео вбивства подружньої пари в Миколаєві біля Ленінського райсуду. Боржник не виконав своїх зобов'язань з повернення грошей.

Подружжя прийшли до суду, де розглядалося питання про стягнення боргу.

Відомо, що правоохоронці вже затримали сина чоловіка, який і розстріляв чоловіка та жінку, які є жителями Одеси. Відзначається, що він з усіх сил намагався втекти з місця злочину на автомобілі Mercedes Vito. Затриманого вже везуть до райвідділу, щоб допитати.

Як повідомляв "Знай.ua", розстріл біля суду у Миколаєві: копи схопили ймовірного вбивцю. У Миколаєві правоохоронці затримал чоловіка, який розстріляв подружжя поблизу районного суду.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст Михельсон висловився про перемир'я з Росією.

Як повідомляв Знай.uа неадекват вбив власну сім'ю і пішов розстрілювати перехожих.