Батько херсонської активістки Катерини Гандзюк Віктор опублікував знімки загиблої, після того як її облили кислотою. Чоловік прагне, щоб їх побачили виконавці, замовники злочину та чиновники. Про це Віктор Гандзюк написав у Facebook. Від світлин перехоплює дихання, такий жах і нестерпний біль не побажаєш пережити навіть ворогу.

Гандзюк нагадав, що уже пройшло півроку з дня нападу на активістку і три місяці з дня смерті, однак замовників злочину досі не покарали.

"Дев‘яносто шість днів у реанімаційному відділенні. Рани на все тіло. Спалене волосся. Обпечені очі. Постійний нестерпний біль. Тривалі виснажливі лихоманки. Чотирнадцять важких операцій. Щоденні перев‘язки під наркозом. Літри перелитої крові", - написав він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За його словами, активістка три місяці провела в лікарні, лежачи на спині на жорсткій сітці без матраца, подушки і ковдри.

Через численні опіки у Гандзюк тижнями були зафіксовані руки та ноги, а їжу вона приймала через трубочку.

"Кілька фотознімків з того тримісячного життя, повірте, не найстрашніших. Ми знімали їх для іноземних клінік, європейських, американських. Відсилали, але відповідь завжди була одна - досвіду лікування таких важких хімічних опіків не маємо", - повідомив батько загиблої.

"Я дуже хочу, щоб ці фото бачили виродки-виконавці - і ті, що за ґратами, і ті , що під арештом в затишних домівках поруч з юними дружинами, літніми батьками, імпортними протезами. Бачили організатори, замовники, що нині тремтять за кордоном та у високих кабінетах", - додав Гандзюк.

Також згорьований чоловік написав, що бажає, аби ці світлини побачили ті, хто фальсифікував та тормозив слідство і ті, хто продовжує це робити.

"Хай подивиться ці фото генеральний прокурор. Хай їх бачить гарант та його ймовірна конкурентка", - написав він.

На його думку, активістку не просто вбили, а жорстоко катували дев‘яносто шість днів після нападу.

Нагадаємо, Луценко знає, хто замовив Катю Гандзюк: залишилося небагато.