Вбивство помічниці мера Херсона Катерини Гандзюк стало одним з найбільш резонансних подій 2018 року, і в 2019 році тема ще не закрита. Українці не пробачать і не забудуть тих чудовиськ, яким була вигідна смерть молодої жінки. Катерину віроломно облили кислотою, кілька місяців лікарі боролися за її життя, однак оговтатися активістка так і не змогла – її не стало.

Якщо б українці могли знати, хто забрав цю квітучу та цінну для громадськості життя – лінчували б своїми руками. Прокуратури продовжують докучати з вимогою «прискоритися» і розкрити справу. На це в понеділок, 4 лютого, відреагував Генеральний прокурор України Юрій Луценко, пише Liga.net

За словами генпрокурора, замовник вбивства радника мера Херсона буде названий до виборів президента

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прокуратурі обіцяють назвати підозрюваних у замовленні нападу на радника мера Херсона Катерини Гандзюк до президентських виборів, які пройдуть 31 березня 2019 року.

Похорон Катерини Гандзюк

"Трохи залишилося. Дайте слідчим і прокурорам зробити свою роботу. Це буде. Це буде до виборів", - сказав він, уточнивши, що мова йде саме про замовників.

Він також зазначив, що якби на засіданні парламентської комісії з розслідування нападів на активістів менше "безпідставно проголошували міфи", слідство йшло б швидше.

30 грудня 2018 року Луценко заявляв, що слідству відомий замовник вбивства Гандзюк, його ім'я буде названо, коли зберуть достатньо доказів.

Раніше адвокат сім'ї Гандзюк Євгенія Закревська заявила, що розголошуючи інформацію про розслідуванні, Луценко шкодить слідству у справі про вбивство.
Нагадаємо, Знай.іа писав, що прокурорам вдалося розплутати клубок у справі активістки Катерини Гандзюк. Глава Нацполиции розповів подробиці розслідування і назвав всіх виконавців і можливих замовників вбивства.

Крім того, ми писали, що Катю Гандзюк вбив врятований нею ветеран АТО: прийшов на протезі, подарованому активісткою.

Також наш портал повідомляв, що справа Гандзюк вбило довіру до України: у Макрона приголомшили заявою.

Нагадаємо, Луценко заявив, що обчислив вбивцю Гандзюк, але є одна проблема

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про те, що знає прізвище людини, який замовив напад на активістку Катерину Гандзюк.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

зокрема, Луценко зазначив, що прізвище замовника буде озвучена публічно, тільки коли у слідства буде достатньо доказів для пред'явлення підозри.

Як повідомляв "Знай.uа" головний підозрюваний у вбивстві Гандзюк втік за кордон.