В поліції зробили заяву з приводу розслідування у справі херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про те, як проходить розслідування розповів голова нацполиции Сергій Князєв.

«Всі ланки виконавців - співвиконавців - організаторів - співорганізаторів були встановлені. Також були встановлені підбурювачі, деякі і притягнуті до відповідальності», - зазначив Князєв

Також глава поліції назвав домислами те, що деякі говорять про родинний зв'язок підозрюваного в організації злочину Сергія Торбина і одного з керівників поліції Херсона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Ніякого офіційного свідоцтва, що офіцер поліції «прикривав» своєю посадою, своїми діями або бездіяльністю кого-то, немає. Жоден орган розслідування такого факту не встановив - ні нацполиция, ні будь-який інший правоохоронний орган на сьогодні», - сказав Сергій Князєв.

Крім цього глава Нацполиции України зазначив, що вважає, що розслідування у цій справі було ефективним.

Нагадаємо, Луценко заявив, що обчислив вбивцю Гандзюк, але є одна проблема

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про те, що знає прізвище людини, який замовив напад на активістку Катерину Гандзюк.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

зокрема, Луценко зазначив, що прізвище замовника буде озвучена публічно, тільки коли у слідства буде достатньо доказів для пред'явлення підозри.

Як повідомляв "Знай.uа" головний підозрюваний у вбивстві Гандзюк втік за кордон.

Про підозру вже раніше судимому громадянину України Левіну на прізвисько "Москаль-молодший", якого вважають важливим співучасником організації замаху і вбивства Катерини Гандзюк, повідомила прокуратура.

Про це стало відомо завдяки заявою генпрокурора Юрія Луценка, яку він озвучив на брифінгу в Одесі.
"Прізвище буде озвучена тоді, коли слідчий і прокурор будуть мати достатньо доказів. Я це прізвище вже знаю", - заявив Луценко.