У Львові поліцейські виїхали на виклик жінки, яка благала про допомогу – йшлось про побиття та зґвалтування. Однак, прибувши на місце "злочину", застали іншу картину. До всього, "потерпіла" нацькувала на копів свого пса.

У понеділок, 4 лютого, приблизно о 15:00 до поліції зателефонувала жінка , яка заявила, що її побили та зґвалтували у квартирі на вул. Куліша. Після цього з нею обірвався зв'язок.

Приїхавши за вказаною адресою, патрульні з'ясували, що ця інформація є неправдивою - 39-річна жінка, яка телефонувала до відділку, була цілою та неушкодженою. Однак у квартирі поліцейські виявили 28-річного чоловіка, який ховався у шафі. З'ясувалось що він що перебуває у розшуку за крадіжку. Під час спроби його затримати заявниця нацькувала на патрульних собаку.

"Інспектори з’ясували, що 28-річний громадянин перебуває у активному розшуку Луцьким відділом поліції за підозрою у вчиненні крадіжки. Патрульні повідомили, що його буде затримано та доставлено до відділу поліції. Це почула жінка і тоді вирішила врятувати чоловіка. Вона подала собаці, яка була в квартирі, команду "Фас". Тварина накинулася на поліцейського та вкусила його в ногу", – вказано у повідомленні поліції.

Напарник патрульного схопив собаку за нашийник та закрив її у коридорі. На вимогу патрульних 39-річна жінка одягнула собаці намордник.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Від написання заяви про зґвалтування жінка відмовилась. Вона зізналась, що подзвонила на 102, бо у неї виник конфлікт з 28-річним чоловіком.

У підсумку патрульні затримали 28-річного чоловіка, який перебуває у розшуку, а на 39-річну жінку винесли постанову за ст.183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик). Крім того жінці загрожує кримінальна відповідальність за те, що нацькувала на поліцейських собаку.

Нагадаємо, у Рівному жінка натравила пса на поліцейских.
Між власником розплідника і правоохоронцями виник конфлікт, в який втрутилася 41-річнаі працівниця розплідника та спустила пса на присутніх.

Як повідомляв портал Знай.ua, божевільний господар нацькував собаку на дітей, які на думку чоловіка, занадто голосно розмовляли на лавочці.

Також Знай.ua писав, завершилося досудове розслідування у справі Катерини Бабкіної, яка втопила в Києві рідних дітей. За даними столичної прокуратури, жінка зізналася, що справді вона відправила на той світ 5-річного сина і 6-річну доньку у озері Срібний кіл у Дарницькому районі Києва і намагалася покінчити з собою.