В Рівному було встановлено особу жінки, яка натравила пса на людей, серед яких були і поліцейські.

"Між власником розплідника і правоохоронцями виник конфлікт, в який втрутилася жінка і відпустила пса на присутніх", - кажуть у поліції.

Зловмисниця – 41-річна жителька Рівного.

Про це стало ясно з заяви прес-офіцера Нацполіції Світлани Карачун:

Поліцейські встановили особу жінки, причетної до скоєння злочину. Нею виявилася працівниця розплідника, 41-річна жителька. Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза насильством щодо працівника правоохоронного органу, у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків). За клопотанням слідчого слідчий суддя обрав запобіжний захід - домашній арешт із забороною покидати місце проживання з 22 до 6 год.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В даний момент зловмисницю помістили під домашній арешт, вона не визнає себе винною.

Жінка каже, що собака сама вирвалася з рук.

За цим фактом триває досудове розслідування і якщо вина буде доведена, їй загрожує термін до трьох років в'язниці або виправні роботи.

Нагадаємо, Чорний лабрадор втік з будинку, господарі втратили надію його знайти. Проте пес повернувся, і привів з собою дивних друзів

Лабрадор на прізвисько Бо спокійно жив в Канзасі зі своїми рідними людьми за прізвищем Крір, однак на початку січня, пес втік на зустріч пригодам. Вночі господиня випустила пса на вулицю, і він побіг у невідомому напрямку, пише DailyMail.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пес і дельфін стали кращими друзями. Ціла юрба зібралася, щоб побачити, як вони грають

В Австралійському місті Гленеге відбулося веселе і дуже миле подія. Чорний лабрадор подружився з дельфіном – вони разом плавали в струмках річки Патавалонга. Це цікаве пригода зняли на відео. Ролик був опублікований на каналі ViraHog на YouTube.

Також Знай.ua" писав про те, що Пес врятував життя недолугому господареві. Він став справжньою знаменитістю в мережі