5 лютого о 13.30 жінка випала з вікна багатоповерхового будинку на вул. Харківських дивізій в Харкові.

Про це повідомляють у Головному управлінні Нацполиции в Харківській області.

Висотки-новобудови Харкова

На місці працює слідчо-оперативна група. Інформацію про подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень громадян.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в Києві, в Дарницькому районі, жінка вчинила самогубство. Відомо, що вона вистрибнула з 21 поверху будинку.

Трагедія трапилася у ніч на 18 квітня на вулиці Драгоманова. Цю інформацію повідомили в Дарницькому управлінні поліції столиці.

Як відомо, Україна входить в топ-25 країн світу з найвищими показниками суїциду. Зараз в планаз Моз створення в країні телефонної гарячої лінії для емоційної підтримки українців і запобігання самогубств.

Зазначимо, ЗМІ поширили інформацію про те, що полковник у відставці і нинішній співробітник СБУ, під час вихідних, вчинили самогубство.

За словами правоохоронців, працівник спецслужби зараз перебуває у важкому стані в лікарні, а інший чоловік загинув.

Цю інформацію повідомляє Радіо Свобода.

Як про це стало відомо?

Про самогубства двох співробітників СБУ повідомив журналіст Станіслав Речинський. За його словами, "поліцейські зведення" йому надали вичерпні джерела.

Також "Знай.uа" раніше писав про те, що в святошинському районі Києва 64-річний чоловік впав з висоти майже 15 м. Медики зафіксували смерть. Інцидент стався на вул. Робочої, 1а. Будівля, з якої стрибнув чоловік, - котельня "Київенерго", передає "Інформатор".

У прес-службі поліції Києва повідомили, що при огляді тіла знайшли передсмертну записку. За попередніми даними, чоловік скоїв самогубство. Відомо, що незадовго до НП чоловік переніс операцію по заміні суглоба і знаходився на лікарняному.

Дивіться: Топ 5 причин чому люди скоюють самогубство