Поліцію про це повідомили близько 14 -ї години. Трапилась подія на вулиці Здолбунівська, повідомляє UA: Рівне.

За попередньою інформацією, поблизу ринку у Рівному чоловік, з невідомих поки причин, кинувся під потяг та від отриманих травм загинув. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює особу загиблого та усі обставини, – повідомляє прес-офіцерка відділу комунікацій поліції області Марія Юстицька

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляють не на камеру очевидці, чоловік працював вантажником на ринку "Дикого". На вигляд йому 30 років. Також відомо, що слідчі у його кишені знайшли передсмертну записку.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві чоловік прийшов до колишньої, щоб забрати речі, а в результаті викинувся з 15 поверху.

У Києві на вулиці Ромена Ролана 7а виявили труп. Чоловік прийшов до своєї колишньої, щоб забрати речі, але покінчив із собою, вистрибнувши з 15 поверху. Тіло виявили біля 16-поверхового будинку близько 15:30. Про це повідомляє видання Інформатор.

Встановлено, що загиблому – 45 років. Жінка, з якою він раніше перебував у відносинах, розповіла, що він прийшов до неї поговорити. Після мирного і спокійного діалогу, чоловік, який здавався цілком адекватним, сказав, що піде на балкон, щоб забрати речі, які там зберігалися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові успішний нотаріус повісилася у власному офісі, проте її колеги не вірять у самогубство.

Кримінальне провадження відкрили за статтею "навмисне вбивство" з приміткою "самогубство". Примітка "самогубство" у 90% випадків визначає все подальше розслідування.

Успішну 46-річну жінку знайшли повішеною у власному офісі. Усе начебто схоже на самогубство, заважають кілька "але". Помічниця, яка прийшла на роботу, виявила тіло своєї роботодавиці Юлії Грузкової.

Також Знай.uа" писав, що у Дніпрі чоловік скоїв ДТП і під тяжкістю вчиненого вистрілив собі в голову.

У Дніпрі поліція зупинила водія за порушення правил дорожнього руху. Після цього чоловік вистрілив собі в голову.

Це пригода сталась 12 грудня о 5:25 на вул. Набережна Перемога Дніпро, повідомляє "Информатор".