21 грудня, біля адміністративного будинку Гніванського відділення поліції виявлено мертвим з вогнепальним пораненням працівника поліції, який перебував на службі. Про це повідомили в поліції, передає УНН.

Працівника поліції було виявлено лежачим на землі з вогнепальним пораненням в праву скроневу ділянку голови.

За фактом загибелі поліцейського відкрито кримінальне провадження за ст 115 КК України із позначкою "самогубство". Всі обставини і причини трагедії з'ясовуються.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали, що у Кривому Розі 28-річна жінка з 4-річною дитиною на руках вистрибнула з десятого поверху. Обидва померли на місці, поліція припускає суїцид.

Місцеві жителі досі не можуть відійти від побаченого. Як кажуть одні з мешканців будинку, дитина впала на землю, а мати – на лавочку. Були одягнені досить непогано. Ніякої передсмертної записки на місці трагедії не виявилося. Під'їзд обладнано домофоном, але доступ на балкон десятого поверху в будинку вільний, хоча при цьому там досить висока бетонна огорожа – випадково впасти людина навряд чи зможе.

Також ми писали, що у Харькові під однієї з багатоповерхівок на вулиці Бучми виявлено труп жінки. Городяни знайшли тіло жінки без верхнього одягу, невідомій на вигляд близько 45 років.

Як повідомляється, вранці мешканці будинку почули глухий звук від удару, але вирішили, що це з даху впав сніг. Люди побачили жінку без свідомості і викликали швидку, але медикам залишилося тільки констатувати смерть.

Поки що жодному з мешканців будинку не вдалося впізнати жінку, але копи все ще проводять поквартирне опитування, намагаючись встановити особу загиблої. За попередньою інформацією, смерть настала через падіння з висоти, але більш точну відповідь дасть судово-медична експертиза.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві чоловік прийшов до колишньої, щоб забрати речі, а в результаті викинувся з 15 поверху.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові успішний нотаріус повісилася у власному офісі, проте її колеги не вірять у самогубство.

Також Знай.uа" писав, що у Дніпрі чоловік скоїв ДТП і під тяжкістю вчиненого вистрілив собі в голову.