На Закарпатті у Виноградівському районі трапилась ДТП: Skoda протаранила житловий будинок.

Про це повідомляє місцеве видання "Голос Карпат", яке опублікувало фото з місця аварії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

ДТП сталося 3 лютого в селі Малі Ком'яти. Водій на Skoda, який прямував з сусіднього села Пушкіново, в’їхав в житловий будинок, розташований на вулиці Ватутіна 195. Зі слів потерпілих, водій був напідпитку.

Потерпілі викликали швидку, яка госпіталізувала учасника ДТП Вегаш Ростислава Васильовича. За словами очевидців, у у водія автомобіля струс мозку і розбитий ніс.

На фото видно, що машина завдала значної шкоди будинку, проломивши фактично стіну.

Родина потерпілих розповіла, що сестра водія, яка працює вчителькою у сусідньому селі Пушкіново, попросила їх не писати заяву в поліцію, пообіцявши, що вони все відновлять і відшкодують збитки. Однак насправді повелися негідно.

" Ми назвали суму 100 тисяч грн, вони сказали, що будинок з валька стільки не коштує, і дали 30 тисяч і все" - розповідає родина постраждалих.

Потерпілі також зазначають, що попри обіцянки все відремонтувати, горе-водій взагалі не цікавиться пошкодженим ним майном та не відповідає на дзвінки.

Нагадаємо, під Харковом мікроавтобус Mercedes Sprinter протараинив легковий автомобіль "Таврія", який стояв на узбіччі.
Відомо, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. Саме від став винуватцем трагедії. Людей діставали з криваво-металевого місива, є загиблі

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві таксі Über протаранило маршрутку "Богдан". За словами таксиста, він не зміг впоратися з керуванням на занесеній снігом дорозі

Також Знай.ua писав, у Києві дівчина-водій на Audi влетіла в зупинку громадського транспорту, не впоравшись з керуванням через ожеледицю .