У Києві 23 січня дівчина-водій на Audi влетіла в зупинку громадського транспорту. За попередніми даними, вона не впоралася з керуванням через ожеледицю.

Надзвичайна подія сталася на вул. Олени Теліги. Фотографії з місця події опублікували в групі "Київ Оперативний" в Facebook.

"Вона не впоралася з водінням і в'їхала в зупинку громадського транспорту. На щастя, люди встигли відскочити і не постраждали", - уточнили свідки.

Пані на #Audi не впоралася з керуванням і в‘їхала у зупинку громадського транспорту. На щастя, люди встигли відскочити і не постраждали.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 23 januari 2019

Користувачі соцмереж активно обговорюють ДТП. Їхні думки розділились. Одні звинувачують в аварії дівчину-водія, яка не прислухалась до порад місцевої влади і, не зважаючи на складні погодні умови, таки виїхала на власній автівці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Інші ж звинувачують у всьому комунальників, які не прибирають сніг і не посипають дороги, що вкрились ожеледдю.

Нагадаємо, з самого ранку 23 січня на дорогах Києва спостерігається складна ситуація. Через сильний снігопад і ожеледь влада міста попросила киян відмовитися від поїздок на особистому транспорті. Машини, що заважають снігоприбиральній техніці, будуть евакуюватися.

Нагадаємо, у центрі Києва величезна брила льоду проломила дах легковика.

Інцидент стався на вулиці Богдана Хмельницького у вівторок, 22 січня. Мешканці вже кілька разів зверталися до комунальників, щоб ті почистили дах від снігу, але вони не реагують на прохання.

Як повідомляв портал Знай.ua, через снігові замети та неуважність батьків загинула 12-річна дівчинка

Також Знай.ua писав, у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля