У центрі Києва на автомобіль впала брила льоду. Інцидент стався на вулиці Богдана Хмельницького у вівторок, 22 січня.

Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Відео у спільноту надіслала потерпіла киянка. Вона стверджує, що автомобіль марки Nissan Qashqai належить її матері. Власниця дивом уникнула смерті й лишилася неушкодженою.

Моя мама чудом осталась жива - на крышу ее автомобиля #Nissan #Qashqai припаркованному во дворе здания по адресу ул. Богдана Хмельницкого, 10, обрушилась глыба льда со снегом с крыши этого здания. Пробив стеклянную панорамную кришу насквозь с разлетевшимся стеклом и льдом по салону. И это была только часть нависшего снежного карниза. Там по прежнему сохраняется большая вероятность обвала. Данный двор находится в самом центре и там очень оживлённое движение и каждые пару минут проходят люди. На неоднократные обращения почистить крышу от снега, коммунальные службы не реагируют. Там, где стоял автомобиль, мог проходить человек... Если кто-то попадал в подобные ситуации, пожалуйста, поделитесь опытом или поделитесь этим постом. Будьте, пожалуйста, внимательны!

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 22 januari 2019

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Брила льоду пробила скляний панорамний дах автомобіля наскрізь, лід і скло розлетілися по салону. Мешканці вже кілька разів зверталися до комунальників, щоб ті почистили дах від снігу, але вони не реагують на прохання.

Жінка, яка оприлюднила відео застерігає, що таке може статися з іншими. Впала тільки частина снігового карнизу, інша може рухнути в будь-який момент. Поруч з цим будинком жвавий рух і кожні пару хвилин проходять люди.

Нагадаємо, що в столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік. Трагічний інцидент стався на Оболоні. Ймовірною причиною смерті називають отруєння алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Печерським районним судом столиці була обрана міра запобіжного заходу для екс-боксера Очертяного у вигляді 60 діб утримання під вартою з можливістю внесення застави. Його обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника УДО, яке відбулося в Києві, 2 січня. Як відомо, через деякий час підозрюваний сам з'явився в поліцію у супроводі свого адвоката.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.