Чоловік, на якого в кілька днів тому впала брила льоду, помер у лікарні. Йому було 51 рік.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Мешканець російського міста Брянськ Роман Бєляков помер вранці в п'ятницю, 18 січня. Трагедія сталася в минулий вівторок, 15 січня - у центрі Москви на чоловіка з даху впав лід. Потерпілого госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського з черепно-мозковою травмою, де його прооперували.

Відповідальність за трагедію комунальники покладають на компанію "Дом-Мастер", на балансі якої знаходилася будівля. Водночас представники компанії заявляють, що напередодні події провели прибирання покрівлі від снігу. Однак вичистити нижню частину даху співробітники самостійно не могли і чекали приїзду спецтехніки. Вони заявляють, що позначили небезпечну зону.

Керівництво компанії "Дом-Мастер" готове надати всебічну допомогу сім'ї Романа. Близьким загиблого запропоновано засоби для компенсації перебування в Москві на необхідний період, транспортування в Брянськ і організації похорону.

Правоохоронці порушили за фактом події кримінальну справу про "надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки, що призвели по необережності смерть людини".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що в столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік. Трагічний інцидент стався на Оболоні. Ймовірною причиною смерті називають отруєння алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Печерським районним судом столиці була обрана міра запобіжного заходу для екс-боксера Очертяного у вигляді 60 діб утримання під вартою з можливістю внесення застави. Його обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника УДО, яке відбулося в Києві, 2 січня. Як відомо, через деякий час підозрюваний сам з'явився в поліцію у супроводі свого адвоката.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.