В столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік, пише Politeka.

Трагічний інцидент стався на Оболоні в понеділок, 14 січня. У приміщенні супермаркету за адресою вулиця Маршала Малиновського, 34 несподівано помер один з покупців.

Це сталося близько 16:00. Як пояснили працівники "Сільпо", один з покупців несподівано впав у відділі солодкого, після чого його почало дуже сильно трясти. Очевидці намагались надати чоловікові першу допомогу, однак він раптово помер.

За попередньою інформацією, у чоловіка стався напад. На місце трагічної події прибули медики, патрульні та слідчо-оперативна група.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Правоохоронці, що прибули на місце інциденту встановили, що загиблого звали Борис Володимирович, він був 1967 року народження.

Якийсь час після події тіло покупця, накрита плівкою, продовжувала лежати у відділі солодкого. При цьому супермаркет працював у штатному режимі.

Точну причину смерті чоловіка буде встановлено після розтину і судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, про трагічну випадковість: харків'янин зустрів смерть посеред підземки.

Наразі вже відомо, що ввечері, 7 грудняна станції метро "Площа Конституції" померла людина.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Печерським районним судом столиці була обрана міра запобіжного заходу для екс-боксера Очертяного у вигляді 60 діб утримання під вартою з можливістю внесення застави. Його обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника УДО, яке відбулося в Києві, 2 січня. Як відомо, через деякий час підозрюваний сам з'явився в поліцію у супроводі свого адвоката.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.