Трагічний інцидент стався в Харкові на станції метро "Площа Конституції".

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, що ввечері, 7 грудняна станції метро "Площа Конституції" померла людина.

Разом з тим варто відзначити, що з'явилися подробиці вбивства 24-х річного покупця в харківському супермаркеті "Рост". Там поранений співробітник поліції охорони вистрілив у покупця, який завдав йому три ножових поранення.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляється, покупець набрав товару, ходив по рядах і їв, надкушував, а платити відмовився. У відповідь на прохання касирів оплатити товар, сказав, що у нього немає грошей. Касири покликали охоронця. Винуватець події вступив з ним у конфлікт. Вечеря чоловікові обійшлася б в 140 гривень, розповідають і в супермаркеті, і в Нацполіції.

"Він набрав товар і, як нам відомо, зіпсував його - надкушував, щось ще з ним робив, намагався вийти, не заплативши. Тоді викликали нашого співробітника, який представився, запропонував пройти в службову кімнату для з'ясування обставин. У цей час охоронець супермаркету пішов викликати наряд поліції для оформлення документів. Наш співробітник залишився один на один з громадянином", - говорить поліцейський.

"Наш співробітник перебував на службі в супермаркеті, до нього підійшов представник магазину і пояснив, що на касі стоїть чоловік, який платити за набрані продукти не хоче, веде себе неадекватно, і попросив розібратися, - розповідає начальник управління поліції охорони в Харківській області Олег Гронь. – В якому стані він був, зараз уточнюють."

Правопорушника довелося вивести з супермаркету у двір, де у працівників супермаркету свого роду "курилка". Про що говорили поліцейський і злодій, невідомо. Однак конфлікт досяг своєї точки кипіння – правопорушник вихопив ніж і накинувся на поліцейського. Він бив правоохоронця у груди, шию. Поліцейський вистрілив для самозахисту. За словами Олега Гроня, так як була загроза життю і здоров'ю, правоохоронець відкрив вогонь у відповідності зі статтею 46 Закону про поліції. Поліцейський вистрілив двічі, обидві кулі потрапили в тулуб.

Обидва учасники конфлікту були доставлені в лікарню. 25-річного поліцейського прооперували, а горе-покупець помер. Зараз загрози для життя копа немає, він стабільний.

Нагадаємо, помер найвідоміший панк світу.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві банда розстріляла чоловіка, введено план "Сирена", опубліковані прикмети злочинців.

Також "Знай.ua" писав, що вбивство покупця в супермаркеті Харкова потрапило на відео

Убивчі закупи. У харківському супермаркеті охоронець застрелив відвідувача