В соціальних мережах з'явилося моторошне відео, де поліцейський в супермаркеті "Рост" в Харкові вбиває прицільним пострілом зловмисника, який напав на охоронця ножем. Це відео в поганій якості, на якому, все ж, видно всі важливі моменти зафіксувала камера відеоспостереження, розташована в магазині. Відео виклали на сторінці пабліка "Жити в Харкові".

На відео видно, як відкриваються двері складського приміщення чи підсобки і з них вибігає поліцейський, а слідом за ним – чоловік, який намагається втекти. Раптом цей чоловік падає – очевидно, після пострілу поліцейського, і не ворушиться.

Нагадаємо, в Харкові поліцейський застрелив 24-х річного відвідувача супермаркету "Рост", після того, як той завдав йому кілька ножових поранень. За наявною у правоохоронців інформацією, вбитий відмовлявся платити за товар, а коли його провели в підсобку і веліли чекати наряду, накинувся на охоронця і тричі вдарив його ножем. Правоохоронцю нічого не залишалося, крім як відкрити стрілянину. Поліцейський вистрілив двічі. Зловмисника доставили в лікарню, де вночі він помер, а поліцейського прооперували.

Раніше "Знай.uа" описував деталі страшної бійні в супермаркеті. У середу ввечері, 5 грудня, в одному з супермаркетів Харкова сталася кривава трагедія, сюжет якої претендує на голлівудський трилер.

Співробітники супермаркету чоловіка запідозрили у крадіжці і викликали наряд поліції охорони.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Стрельба в супермаркете Рост

Опубликовано видео, с вашего позволения, ликвидации нападавшего на сотрудника ГСО в супермаркете Рост на Киевской. Источник: Nikolay Krivolapoff

Geplaatst door Жить в Харькове op Donderdag 6 december 2018

Коли поліцейські прибули на місце, підозрюваний вдарив одного з них ножем у живіт. У відповідь коп двічі вистрілив у підозрюваного.

Нагадаємо, жорстоке вбивство відразу кількох людей на Волині вразило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на прес-службу поліції області.

Під час конфлікту, обставини якого зараз з'ясовують правоохоронці, 46-річний ковельчанин застрелив із зареєстрованої мисливської зброї двох чоловік, 51 і 25 років, після чого наклав на себе руки. Ще одній жертві - 43-річному чоловікові дивом вдалося вижити. Він з пораненням знаходиться в лікарні і дає свідчення, інформацію поки не розголошують.

У повідомленні сказано, що в понеділок, 26 листопада, поліція Ковеля отримала повідомлення про умисне вбивство. Від рук вбивці загинули одразу три людини.