Жорстоке убивство одразу декількох людей на Волині приголомшило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.

стрілянина
стрілянина

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на прес-службу поліції області.

У повідомленні сказано, що у понеділок, 26 листопада, поліція Ковеля отримала повідомлення про умисне вбивство. Від рук убивці загинули одразу три людини.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Під час конфлікту, обставини якого наразі з'ясовують правоохоронці, 46-річний ковельчанин застрелив із зареєстрованої мисливської зброї двох осіб, 51 і 25 років, після чого наклав на себе руки. Ще одній жертві - 43-річному чоловікові - дивом вдалося вижити. Він з пораненням знаходиться в лікарні і дає свідчення, інформацію поки не розголошують.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини трагічного інциденту.

Нагадаємо, купівля авто у Пітері закінчилася кривавою поножовщиною, такого ніхто не очікував побачити навіть у страшному сні.

Про кривавий інцидент повідомили російські ЗМІ.

Правоохоронці розповідають, що загиблий разом із товаришем приїхали до салону на зустріч з покупцем автомобіля, однак переговори несподівано переросли в кривавий конфлікт.

Невідомий безумець раптово накинувся на молодих людей і завдав більше десяти ножових поранень.

Молодими людьми, постраждалими в результаті різанини, виявилися музикантами з групи “Бардс”.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Харкові увечері 10 листопада місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що сам інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, що навпроти Міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Крім того у мережі з'явилось моторошне відео з місця затримання неадекватного чоловіка. При цьому поліція й досі не прокоментувала інцидент.

Також Знай.uа повідомляв, що у Львові п'яний киянин зарізав львів'янина. Інцидент стався рано вранці, 31 жовтня під час зйомок фільму.