Стали відомі подробиці звірячого побиття у столиці

Відомо, що в результаті злочинних дій постраждав депутат міськради Володимир Назаренко. Інформацію підтвердили в поліції.


Повідомляється, що на народного обранця напали двоє невідомих. Зловмисники були озброєні битою і холодних зброєю у вигляді ножа. В результаті нападу Назаренко отримав тілесні ушкодження. Відомо, що напали на нього біля будинку. Сталося це в столиці в ніч на 30 жовтня в Солом'янському районі.


Депутат міської ради написав заяву в поліцію. Справою займуться правоохоронці. Чи вдасться їм відшукати винних, невідомо. Зазначимо, що Назаренко є учасником бойових дій на Донбасі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Балотувався у депутати від партії "Свобода". Найімовірніше, напад на обранця пов'язано з його політичною діяльністю і жорсткою позицією щодо деяких питань. Такої думки дотримуються його колеги по партії. Останнім часом він різко висловлювався і виступав проти російського бізнесу в Києві, незаконних забудов. Одна з актуальних тем, яку лобіював Назаренко, була незаконна установка автозаправок в столиці російськими бізнесменами.


Так, напередодні він навіть ініціював акцію протесту у зв'язку з цим питанням. Найімовірніше, це і стало причиною жорстокого побиття київського політика.
Відзначимо, що останнім часом у столиці почастішали випадки поножовщини і побиттів. Причинами такої агресії стають побутові проблеми та соціальна напруга в суспільстві.


Як повідомляв портал "Знай.uа" нахабство і свавілля: нова поліція наочно продемонструвала, чому їх народне назва ніколи не помре, відео.


"Знай.uа" писав, звірячий напад у столиці: бешкетник накинувся на чоловіка з немовлям.