У Харкові увечері 10 листопада місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що сам інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, що навпроти Міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Крім того у мережі з'явилось моторошне відео з місця затримання неадекватного чоловіка. При цьому поліція й досі не прокоментувала інцидент.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також варто відзначити, що раніше у п'ятницю, 9 листопада, у австралійському Мельбурні неадекватний чоловік підпалив машину і напав на перехожих з ножем.

Чоловік підпалив машину і поранив ножем чотирьох перехожих у діловому районі Мельбурна. Очевидці повідомляли, що чули звук вибуху.

Місце події було оточене. Деякий час поліцейські не могли підійти близько до нападнику. На одному з відеозаписів, опублікованих в соцмережах, видно, як чоловік розмахує перед собою ножем, не даючи поліцейським наблизитися, в той час як прийшов їм на підмогу людина кілька разів намагався збити зловмисника візком з магазину.

Темношкірий чоловік влаштував справжній хаос. Спочатку він протаранив на машині будинок ТЦ на Бурк-стрит, після чого підпалив автомобіль, а потім почав рубати ножем всіх, хто йому попадеться. Одна людина загинула. Троє отримали поранення. Злочинця затримали і передали правосуддю.

За даними місцевого видання The Australian, поліція відкрила вогонь по нападнику. Він був доставлений у лікарню в критичному стані.

Крім того варто відзначити, що молодий бразильський футболіст сумно відгуляв вечірку своєї 18-річної подруги, яка стартувала в клубі і завершилася у неї вдома. Після гучної паті 24-річний Даніель Корреа вирішив позадиратися до сплячої матері іменинниці.

Спортсмен зробив селфі зі сплячою і нічого не підозрюючою матусею. Провокаційне фото хлопець відправив своїм друзям, і заявив, що "випробує маму іменинниці.., поки тато в домі".

Проте вже через кілька хвилин, після того як Даніель написав друзям, 38-річний бізнесмен Едсон Бріттс увійшов у спальню. Він забив футболіста до смерті, після чого відвіз до лісу, де перерізав йому горло й відрізав геніталії. Вечірка вдалася, але не для всіх.

Нагадаємо, 20 тисяч мігрантів готові взяти штурмом Європу.

Як повідомляв "Знай.ua", українці влаштували криваву різанину в Європі.

Також "Знай.ua" писав, що невідомі у Києві напали на журналіста, без "перехоплення" не обійшлося.

Напад з ножем на поліцейських у Львові: затриманий у лікарні