Польській владі у даний момент є над чим поміркувати. Так, голова Евроради Дональд Туск закликав польських політиків вирішити, яке місце держава повинна займати в Євросоюзі. У підсумку, Варшава може за прикладом Лондона покинути блок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Ехргеѕѕ.

"Ситуація, на мій погляд, дуже і дуже серйозна", - цитує Туска видання.

Дональд Туск
Дональд Туск

До такого сценарію, вважає він, може призвести втручання правлячої партії "Право і справедливість" (ПіС) в діяльність судових органів країни. Також глава Європарламенту зазначив, що ПіС може ініціювати процеси, які приведуть до виходу країни з ЄС.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Для мене не має значення, чи планує (лідер партії "Право і справедливість" Ярослав Качиньський покинути ЄС або просто ініціює якісь процеси, які приведуть до такого результату", - заявив Туск.

Польща
Польща

Варто нагадати, що тепер українським водіям доведеться ретельніше планувати поїздку в Польщу. Адже ціни на автопаливо у наших сусідів значно вищі, ніж українські, а польський дизель взагалі демонструє рекорд - 39,53 грн (5.27 zł) за літр! Такі тенденції не спостерігалися в Польщі вже більше чотирьох років.

Так, у Польщі різниця між дизелем і бензином дійшла до 1,43 грн (19 грошів), а от в Україні вона дорівнює 1,0 грн, в той час, коли дизель тут продають по 33,49 грн за літр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Польща обмежить в'їзд заробітчан оскільки в країні розгулялася страшна інфекція. Влада вимагатиме в іноземців пройти вакцинацію від кору. Міністр здоров'я Лукаш Шумовський підтвердив, що в його відомстві йде робота над проектом, який заборонить в’їзд до Польщі нещепленим громадянам третіх держав.

Також головний санітарний інспектор Ярослав Пінкас сказав, що у Польщі "є кір, занесена з-за кордону, а зі своїми захворюваннями ми живемо вже кілька років". Він також висловив надію, що "вдасться зберегти статус країни, вільної від кору".

Нагадаємо, українці влаштували криваву різанину в Європі: перші подробиці і фото.

Як повідомляв Знай.uа Польща більше не тренд: куди рвуться тисячі українських заробітчан.

Знай.uа писав, мільйони українців провернули в Польщі геніальну аферу.