У неділю, 2 грудня, у центрі італійського міста Неаполь сталася кривава трагедія, унаслідок якої загинув українець.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що 36-річному Юрію Бусуйок завдали численні ножові поранення. Свідки розповіли про бійку двох чоловіків біля клубу, популярного у іммігрантів зі Східної Європи. Один з них витягнув ніж і кілька разів ударив ним супротивника - в груди і в горло.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Медики не змогли врятувати життя потерпілого, від отриманих травм він помер на місці, а вбивця у свою чергу втік з місця злочину.

Поліцейські розслідують обставини злочину і вивчають записи камер відеоспостереження. Імовірно це було не спланованим вбивством, а трагедія салася через сварку нетверезих чоловіків. За деякими даними, українець заступився за дівчину, що і стало причиною подальшого конфлікту.

У поліції додали, що громадянин України Бусуйок протягом дев'яти років жив в Італії разом з батьками. Працював будівельником.

Нагадаємо, купівля авто у Пітері закінчилася кривавою поножовщиною, такого ніхто не очікував побачити навіть у страшному сні.

Поліція Росії
Поліція Росії

Про кривавий інцидент повідомили російські ЗМІ.

Правоохоронці розповідають, що загиблий разом із товаришем приїхали до салону на зустріч з покупцем автомобіля, однак переговори несподівано переросли в кривавий конфлікт.

Невідомий безумець раптово накинувся на молодих людей і завдав більше десяти ножових поранень.

У повідомленні відзначається, що інцидент стався біля нічного клубу “Арізона” на Індустріальному проспекті в Санкт-Петербурзі.

Молодими людьми, постраждалими в результаті різанини, виявилися музикантами з групи “Бардс”.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Львівському гуртожитку з'ясування стосунків між студентами закінчилося реанімацією для обох – обидва зараз перебувають у важкому стані з ножовими пораненнями.

Про це стало відомо з повідомлення Головного Управління Національної поліції у Львівській області.

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві з вікна багатоповерхівки на вулиці Васильківській випав чоловік. Поліцейські розповіли, що в квартирі на 6-му поверсі, де було відкрито вікно, виявили тіла жінок з численними різаними пораненнями.