В Одеській області жорстоко вбили 9-річну дівчинку. За даними місцевої поліції, інцидент стався в Білгород-Дністровському.

Тіло дитини виявили в одному з покинутих будинків, дівчинка мала ромське походження, а перед смертю зловмисник її зґвалтував, повідомляє Politeka.

У прес-службі поліції також повідомили, що їм вдалося затримати ймовірного вбивцю, а на місці події працюють слідчі.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Не менш страшний інцидент стався на Буковині: в Хотинському районі силовики затримали чоловіка, який неодноразово бив та ґвалтував власну 14-річну доньку. Безробітний збоченець, який мав проблеми з алкоголем, як мінімум раз на місяць знущався над дитиною.

Дівчинка наважилася розповісти мамі про те, як рідний батько позбавив її невинності і постійно ґвалтував через три тижні після останнього інциденту: тоді батько не тільки вступив з нею в інтимний зв’язок, але і бив головою об батарею.

Дивіться: в Одесі зґвалтували та вбили молоду дівчину

Нагадаємо, у Солом'янському районі бездомний чоловік виявив пакет з тілом померлого немовляти. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві в будинку по вулиці Садовій, знайшли неблагополучну сім'ю: 45-річна мати виховувала доньок 13, 15 і 16 років у будинку, де довгі роки не було ремонту і панувала антисанітарія. Також "Знай.ua", жінка влаштувала страшну різанину в дитячому садку.