У Піднебесній сталася дуже страшна історія, дійсно, ніби сценарій фільму жахів втілився в життя. Так, у місті Чунцин в одному з дитячих садків жінка з ножем в руках напала на дітей.

Про цей дикий випадок повідомляють китайські ЗМІ з посиланням на дані місцевих поліцейських.

За інформацією правоохоронних органів, напад стався приблизно о 09:30 за місцевим часом (4:30 за київським часом) біля входу в дитсадок, коли діти поверталися в будівлю після ранкових занять з фізкультури.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Озброєна кухонним ножем 39-річна жінка нанесла поранення 14 дітям. Нападницю зупинили співробітники дошкільного закладу, після чого її передали поліції", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що постраждалі були госпіталізовані, про їх стан нічого не повідомляється. В даний час поліція встановлює всі обставини інциденту.

Варто нагадати, що поліція Міссісіпі (США) розслідує жорстоке вбивство 20-місячної Роялті Марі Флойд. Головна підозрювана знаходиться під вартою — це 48-річна Керолайн Джонс. Як повідомляє телеканал Fox, жінка вбила дитину і запекла її в духовці. Страшну знахідку виявив її брат.

Шериф Келвін Вільямс заявив, що це наймоторошніший випадок, з якими йому доводилося стикатися за всі роки роботи. На даний момент проводиться експертиза, яка повинна з'ясувати, чи була дівчинка жива, коли бабуся відправила її в духовку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інцидент з нападом з ножем стався у Франції. У чоловіка відібрали бійцівську собаку і через це він почав погрожувати меру міста та начальнику поліції розправою. У Франції чоловік напав з ножем на начальника місцевої поліції біля будівлі муніципалітету міста Родос. Потерпілий помер у лікарні. Начальника поліції атакував чоловік, який раніше вже був знайомий поліції міста.

Нагадаємо, поїздка киянки на Über перетворилася на справжнє пекло, на клієнтів всім начхати: дика історія.

Як повідомляв Знай.uа копи ледве втихомирили українку, яка побила чоловіка, рознесла будинок і чомусь стратила курку.

Знай.uа писав, зарізав чоловіка на зупинці: у Києві суд виніс суворий вирок бійцеві ЗСУ.