Літак американської авіакомпанії Southwest Airlines з Чикаго в Манчестер затримали через напад пасажирки на сплячого попутника.

Жінка напала на пасажира за те, що він голосно хропів. Пасажир Ленні Мордарскі заснув, а через деякий час відчув, ніби його "кусають бджоли", він прокинувся, закричав. Жінка, озброївшись кульковою ручкою, накинулася на попутника, загрожувала розправою.

"Пасажирка була знята з рейсу за те, що тикала свого сусіда ручкою, намагаючись змусити його перестати хропіти", - наводить заяву авіакомпанії телеканал ABC 7.

Читайте по темі: Авіалайнер екстрено сів через людину у багажнику

Неврівноважену пасажирку зняли з рейсу, вона полетіла на наступному літаку. Перед вильотом постраждалого пасажира оглянули, на його тілі були сліди від ручки, синці.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще