У Львівському гуртожитку з'ясування стосунків між студентами закінчилося реанімацією для обох – обидва зараз перебувають у важкому стані з ножовими пораненнями. Про це стало відомо з повідомлення Головного Управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначили правоохоронці, інцидент стався в гуртожитку Львівського кооперативного коледжу економіки і права на вулиці Золотій, у п'ятницю, 30 листопада. Вербальний конфлікт закінчився різаниною, тепер медики витягують хлопців з того світу.

Двоє студентів, одному з яких 21 рік, а іншому 17, посварилися в кімнаті гуртожитку близько 18:00. В результаті молодший студент вдарив старшого ножем у шию. Побачивши, що накоїв, неповнолітній порізав собі вени. На щастя, обидва судента залишилися живі, їх доставили в реанімацію, де за життя борються лікарі.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ККУ (нанесення тяжких тілесних ушкоджень).

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Львові 25-річна дівчина скоїла самогубство, вистрибнувши з вікна.

Мертве тіло в калюжі крові виявили випадкові перехожі. Прибула на місце швидка допомога вже нічим не змогла допомогти нещасній – її травми виявилися несумісними з життям.

Моторошний суїцид потряс Львів. Дівчина, якій було всього 25 років, сиганула з балкона дев'ятого поверху з невідомих причин. Страшна звістка передало місцеве видання 032 з посиланням на працівницю Відділу комунікації Національної поліції України у Львівській області Іванну Кутнив. Трагедія сталася в п'ятницю, 30 листопада.

Також ми писали, що в Удмуртії сталося страшне: мати і бабуся разом зістрибнули з даху, залишивши записку, і потягли з собою восьмирічну дівчинку. Дитина не хотів стрибати, він хотів жити, однак неадекватні родичі були непохитні.

А в Миколаєві на очах у родичів покінчив з собою 26-річний військовий. Він просто вийшов з братом покурити на балкон і раптом стрибнув вниз. З'явилися криваві подробиці події.

У Миколаєві 26-річний учасник АТО покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону багатоповерхівки. Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, інцидент стався 27 листопада приблизно в 22:00.

"За попередніми даними, 26-річний чоловік разом зі своїм братом вийшов на балкон і раптово стрибнув вниз. Від отриманих травм він загинув на місці події", – заявили в поліції.