У Миколаєві 26-річний учасник АТО покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону багатоповерхівки. Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, інцидент стався 27 листопада приблизно в 22:00.

"За попередніми даними, 26-річний чоловік разом зі своїм братом вийшов на балкон і раптово стрибнув вниз. Від отриманих травм він загинув на місці події", – заявили в поліції.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Основною причиною трагедії в поліції називають особисті проблеми загиблого.

За інформацією місцевих ЗМІ, загиблий є учасником бойових дій в зоні АТО. Чоловік був мобілізований в 2014 році і воював на Донбасі протягом семи місяців.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що турецький громадянин 25 листопада хотів покінчити життя самогубством, стрибнувши з риштовки одного з будинків на площі Ринок у Львові, передає Varta1.

Чоловік погрожував зістрибнути і висунув вимоги, де значилося, щоб на місце інциденту прибули турецькі поліцейські. Друзі турка зуміли умовити його від суїциду, після чого він сліз.

Також раніше ми повідомляли, що у місті Нікополь, що в Дніпропетровській області, поліція затримала 18-річного хлопця, який порізав тіло своєї 13-річної сестрички ножем 18 разів. Трагедія сталася напередодні вранці, повідомляє обласна поліція в понеділок, 19 листопада.

Стало відомо, що хлопець був геймером і часто проводив час за комп'ютером. Скоріше за все, саме це і стало причиною конфлікту.

Дівчинка була доставлена в лікарню, загрози для життя немає. За фактом замаху на вбивство неповнолітньої відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, загадкова смерть на дитячому майданчику позбавила киян дару мови.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Києві молода мама вийшла з вікна багатоповерхівки.

Також раніше Знай.uа писав, що іноземець намагався покінчити з собою в самому серці Львова.