В Італії трагічно загинув український бізнесмен 46-річний Денис Русин.

Чоловік потрапив у смертельне ДТП на шосе 115, між Пальма-ді-Монтекьяро та Ліката, на висоті Торре-ді-Гаф, в провінції Агрідженто. Зазначається, що українець помер під час транспортування до лікарні, передає Обозреватель.

"Чоловік їхав на мотоциклі, який, з причин, що ще не були встановлені, врізався в машину і опинився на тротуарі. Водій автомобіля не постраждав", - повідомляло місцеве видання Giornale Di Sicilia.

Факт смерті українського бізнесмена підтвердили знайомі керівника і власника фірми "Аскет-Шиппінг" Дениса Русина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Його компанія — один із портових операторів, що працюють у Бердянську (Запорізька область).

Денис Русин

Нагадаємо, в поліції Київської області повідомили про завершення розслідування обставин трагедії, яка сталася 20 жовтня 2018 року. Нагадаємо, автобус акторів "Дизель Шоу" зіткнувся з вантажівкою на трасі Київ-Чоп. Тоді жахливою смертю загинула 46-річна Марина Поплавська, а її колеги отримали травми різного ступеня тяжкості.

Як з'ясували слідчі Нацполіції, водій автобуса не впорався з керуванням. Винуватцеві ДТП загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Крім того, раніше наголошувалося, що один з акторів Дизель Шоу Євген Гашенко прийняв рішення кардинально змінити свій імідж, що він продемонстрував на своїй сторінці в соціальній мережі. Колись русявий Гашенко перетворився в платинового блондина. Такий колір, на думку колористів є модним трендом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російські журналісти розсекретили доходи Олександра Маслякова. Стало відомо, що він зареєстрував фірму, яка ще з 90-х років займається випуском КВН, що також стосується і товарного знака – використовувати ці три літери без відома ведучого заборонено.

Також Знай.uа" писав, що передвиборну програму кандидат у президенти України Володимир Зеленський склав за допомогою українців, просто запитавши їх думку.