Вранці в п'ятницю, 8 лютого, в столиці поїзд збив чоловіка та протягнув його по рейках кілька метрів. Страшна сригода сталася на залізничній станції Лівобережна.

Ресур Київ Оперативний опублікував в Instagram відео жахливої трагедії.

Як можна помітити на відео, чоловік спробував перейти рейки в недозволеному місці просто перед рухомим поїздом. В результаті локомотив на повній швидкості врізався в потерпілого.

Від удару чоловіка відкинуло в напрямку руху поїзда. Його тіло за інерцією протягло слідом за поїздом близько десятка метрів. Все це відбулося на очах шокованих свідків.

За попередніми даними, чоловік загинув на місці події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


"Може, це привід влаштувати нормальний перехід в цьому місці, бажано, з сигналом про поїзд, що наближається?";

"Взагалі, там перехід був ще в 60-х, коли навіть проїжджа частина проходила. Але потім понаставляли там нелегальних мийок і МАФів. І ризик величезний завжди, що поїзд зловить такого роззяву. Тому там давно просився перехід", - пишуть коментарі.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області сталася страшна НП на залізниці.

Водій вантажного автомобіля виїхав на нерегульований переїзд просто перед пасажирським потягом №143 Ворохта-Київ, в результаті чого сталося зіткнення. Поїзд зійшов з рейок і зіткнувся з вантажівкою, в результаті водій автомобіля опинився в лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львівській області потяг на смерть збив чоловіка.

Також Знай.ua писав, у селі Княжий Міст Мостиського району Львівської області під потяг потрапила 17-річна дівчина. Від отриманих травм вона померла на місці пригоди.