В Івано-Франківській області сталася страшна НП на залізниці. Поїзд зійшов з рейок і зіткнувся з вантажівкою, в результаті водій автомобіля опинився в лікарні. Про це стало відомо в четвер, 7 лютого, з повідомлення прес-служби Укрзалізниці Facebook.

Наголошується, що НП сталася на перегоні Хриплин - Братківці Івано-Франківської області водій вантажного автомобіля виїхав на нерегульований переїзд прямо перед пасажирським потягом №143 Ворохта-Київ, в результаті чого сталося зіткнення.

Локомотив поїзда зійшов з рейок першою колісною парою. Машиніст і пасажири поїзда не постраждали, водій автомобіля госпіталізований.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Росії перекинувся автобус з дітьми – загинули люди. Подробиці автокатастрофи публікував портал Знай.uа. Недбалість водія згубила невинні життя.

На трасі Калуга-Вязьма в Калузькій області Росії сталося страшне смертельне ДТП. Автобус перекинувся на повному ходу. Жертвами стали семеро людей, серед них діти. Про це пише РБК-Україна, посилаючись на російські ЗМІ та повідомлення рятувальників.

На момент аварії в автобусі їхали 48 осіб. Понад 20 з них отримали травми різного ступеня тяжкості.

Поки не відомо, що стало причиною ДТП. Попередньо – водій не впорався з керуванням, це призвело до того, що транспорт злетів з дороги і перекинувся.

Водій автобуса був затриманий і направлений на медичну експертизу.

Нагадаємо, раніше швидкий потяг на повному ходу злетів з рейок, багато жертв: перші кадри трагедії.

На індійській залізниці в штаті Біхар сталася моторошна трагедія. Так, 11 вагонів швидкого потяга Seemanchal Express зірвалися з рейок.

За інформацією журналістів, в результаті аварії загинули сім чоловік, також відомо про 24 постраждалих. За інформацією індійських ЗМІ, трагедія сталася приблизно о 3.00 за місцевим часом. Відомо також, що поїзд рухався на повній швидкості.

Нагадаємо, зірку серіалу "Фізрук" екстрено госпіталізували.

Як повідомляв Знай.uа, жахливе ДТП на площі Перемоги: суд заарештував водія.

Знай.uа писав, на дні Чорного моря знайшли страшна зброя Гітлера: світ застиг в очікуванні.

Дивіться: в Івано-Франківську поїзд зійшов з рейок