У неділю, 3 лютого, близько 10:00 в МНС Росії надійшло повідомлення про аварію на 37-му кілометрі автомобільної дороги регіонального значення в Калузькій області в Бабинінському районі неподалік від населеного пункту Ізвеково. Про це стало відомо з повідомлення в росСМИ.

Як розповідають рятувальники, в автобусі перебували 47 пасажирів, з них 31 дитина. Транспортний засіб перекинувся на бік, а потім на дах, внаслідок чого постраждалих довелося витягати з понівеченої купи металу гідравлічним інструментом. Варто відзначити, що допомогу потерпілим надавали не тільки рятувальники – небайдужі люди допомогли доставляти пасажирів, які отримали травми, в лікарні на власних автомобілях.

Рятувальні роботи тривають, при цьому в МНС заявили про те, що для евакуації підготовлені два рятувальні вертольоти. На даний момент кількість постраждалих зросла до 21 людини, з яких 20 – діти. Крім того, стало відомо про трьох загиблих, двоє з яких діти.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно з даними поліцейських, автобус прямував з селища Ярцево в Калугу на змагання, після чого близько 09:15 на 128 кілометрі автодороги Калуга – Вязьма автобус із юними спортсменами перекинувся в кювет. Причини аварії і кількість постраждалих на даний момент встановлюються.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Шевченківський районний суд заарештував водія, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні масштабної дорожньо-транспортної пригоди з летальним результатом. Повідомляється, що йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави. Представник прокуратури заявила: "Водія Ауді взято під варту на 2 місяці без права на заставу. Термін дії постанови до 01.04.2019".

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Києві сталася страшна аварія - на кільцевій дорозі поблизу від "Ашану" пасажирська маршрутка врізалася у фуру, в результаті чого постраждали семеро людей. Як розповів один з пасажирів, в процесі руху автобус почав виляти з боку в бік, після чого врізався в фуру, що стояла на узбіччі.

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса з причини сильного псування дорожнього покриття і негоду сталося масштабне ДТП за участю шести автомобілів.