У п'ятницю, 8 лютого, близько опівночі, у дніпровському студентському гуртожитку профтехучилища туристичного сервісу по вулиці Байкальська сталася пожежа.

Пожежа почалася в одній з кімнат на 3 поверсі де мешкала студентка училища. На момент запалу 17-річна дівчина перебувала у своїй кімнаті.

На місце загоряння була викликана і прибула швидка допомога, екіпаж патрульної поліції, працювали 11 рятувальників 3 і 18 пожежно-рятувальних частин. Були задіяні 4 спецмашини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З кімнати студентку виніс рятувальник і передав її медикам, так як було виявлено, що дівчина отруїлася надихавшись димом. Надавши першу невідкладну допомогу її було госпіталізовано в дитячу лікарню №6.

Локалізувати і повністю загасити місце пожежі рятувальникам вдалося лише за годину , близько 00:14. Вся кімната з речами - згоріли.

На цей момент не вдалося встановити, що передувала пожежі. На місце було викликано слідчо-оперативну групу для встановлення інформації. Правоохоронці будуть з'ясовувати деталі спалаху.

Також рятувальники настійливо просять і закликають жителів дотримуватися протипожежних вимог. Зокрема, перевіряти справність обігрівачів, газових плит або старої проводки.

Нагадаємо, як писав "Знай.ua", раніше у Дніпрі підпалили кафе всередині з відвідувачами.

Також "Знай.ua" повідомляв про горе-матір, що пішла за дровами, а дітей залишила одних внаслідок чого стався нещасний випадок.

Раніше "Знай.ua" писав про те, як горів центр Парижа.