У Парижі сталася пожежа в житловому будинку, яка забрала життя, щонайменше, 9 людей. Ще 36 людей постраждали в наслідок інциденту.

Пожежа спалахнула зранку у вівторок, 5 лютого. Загорівся восьмиповерховий будинок у фешенебельному 16-му районі міста. На місці працювали пожежники. Про це повідомила місцева влада, пише Reuters.

Поліція Франції повідомила, що арештувала 40-річну жінку. Саме її підозрюють у підпалі.

Пожежникам довелося евакуювати людей, використовуючи мотузки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
За останніми даними, щонайменше 36 людей отримали поранення, включаючи пожежників.

Зазначається, що пожежа спалахнула на верхніх поверхах після півночі. Саме тому прокурор Парижу Ремі Хейц заявив, що саме жінка з психічними розладами виннна у підпалі.
Нагадаємо, у центрі російської столиці сталася масштабна пожежа в так званому "зірковому будинку", про що повідомляє Telegram-канал Mash.

Як стало відомо, в цьому будинку знаходяться квартири оперної співачки Любові Казарновської, актриси Інгерборге Дапкунайте, художника Нікаса Сафронова. Згідно з отриманими даними, пожежа почалася в квартирі дочки музиканта Юрія Башмета, при цьому сама жінка не постраждала.

Крім того, раніше наголошувалося, що жителі Донецька обурені бездіяльністю комунальних служб, а також плачевним станом доріг. Незважаючи на це, окупанти вирішили пропіаритися на негоді та в урочистій обстановці відкрили катки прямо посеред вулиць.

Як повідомляв портал "Знай.uа": швидка допомога в Одесі не приїхала до дворічного хлопчика, у якого піднялася температура та почалося марення. Незважаючи на те, що по телефону медики говорили, що їдуть, батьки дитини їх так і не дочекалися.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Криму загрузли в смітті і скаржаться, що навколо панує повна розруха.