У Києві знайшли тіло мертвої жінки в клумбі.

Медичні працівники, які приїхали на виклик, констатували смерть, а також зазначали, що на тілі явні сліди насильства: синці та подряпини на руках, ногах.

Загибла була раніше засудженою за розповсюдження наркотиків – це встановили правоохоронні органи. Вона була 1981 року народження.

Власник квартири розповів, що квартиру здавав у оренду кільком людям, проте цю жінку бачив уперше в своєму житті. Як повідомили сусіди, у квартирі часто відбувалися посиденьки з алкоголем та бійки.

Також правоохоронним органам повідомили про те, що близько 11 години жінка сиділа на підвіконні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Деталі інциденту встановлюються, проте слідчо-оперативна група та медики вже встановили, що вікно закрите зсередини, а на тілі помітні синці.

Нагадаємо, під Харковом сталася жахлива ДТП, трупи вирізали з купи металу. Під Харковом сталася смертельна автомобільна аварія. В результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen і автомобіля Hyundai загинуло чотири людини. Нещастя трапилося 14 січня у 08:00, на автотрасі неподалік від міста Чугуєва, передає ГУ Національної Поліції в Харківській області. За попередніми даними, всі загиблі – дорослі, дітей немає. На місці працюють правоохоронні органи, зараз проводять огляд місця події. Подробиць трагедії поки немає, слідство встановить всі обставини і причини аварії.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві школяр випав з вікна багатоповерхівки і дивом вижив. Прикрий інцидент стався у понеділок, 4 лютого, в Києві. За адресою вулиця Борщагівська, 173/187 з вікна багатоповерхівки випав хлопчик. На щастя, дитина залишилася живою.

Також Знай.uа писав, 12-річна українка зробила крок з балкону назустріч смерті в Італії: фото з місця трагедії. В італійському місті Вогера українка померла у віці 12 років. Вона випала з балкону другого поверху.

Інцидент стався перед Новим роком. Дитина померла практично відразу. Місцева поліція з'ясувала, що дівчинка була вдома сама. Швидка і поліція були викликані відразу ж. Це зробили мешканці будинку на вулиці Белліні. Вони почули шум удару з боку двору, вийшли і помітили дитину, яка лежала на асфальті.