В італійському місті Вогера українка померла у віці 12 років. Вона випала з балкону другого поверху.

Передають ЗМІ Італії

Інцидент стався перед Новим роком. Українка померла практично відразу. Місцева поліція з'ясувала, що дівчинка була вдома сама. Швидка і поліція були викликані відразу ж. Це зробили мешканці будинку на вулиці Белліні. Вони почули шум удару з боку двору, вийшли і помітили дитини, який лежав на асфальті.

Наголошується, що українка ще дихала після того, як впала. Лікарі не змогли її врятувати – травми виявилися несумісні з життям, і вона померла в швидкій допомозі. Не виключений факт самогубства.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, У Харкові напівгола жінка зістрибнула з даху багатоповерхівки і довго помирав у муках під вікнами

Харькове під однієї з багатоповерхівок на вулиці Бучми виявлений труп жінки. Городяни знайшли тіло жінки без верхнього одягу, невідомою на вигляд близько 45 років.

Про це повідомляє група "Харків SOS" у Facebook.

Як повідомляється, вранці мешканці будинку почули глухий звук від удару, але вирішили, що це з даху впав сніг. Проходили повз люди побачили жінку без свідомості і викликали швидку, але медикам залишилося тільки констатувати смерть.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У передноворічний день сталося страшне вбивство: чоловік знайшов будинку трупи своїх рідних

У Вінниці в одній з квартир сталося групове убийство. Виявлені тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови.

Про жахливому злочині, скоєному напередодні Нового року сообщиило регіональне управління Нацполиции у понеділок, 31 грудня.

Згідно з інформацією, житель Вінниці, прийшовши додому, застав трупи своїх рідних – матері, дружини і сина. Живою залишилася тільки трирічна донька, яку з тяжкими травмами голови госпіталізували.

Також "Знай.ua" писав про те, що Містичне самогубство копа поставило на вуха всю Україну: стріляв у голову

21 грудня, біля адміністративного будинку Гніванського відділення поліції виявлено мертвим з вогнепальним пораненням, працівника поліції, який перебував на службі. Про це повідомили в поліції, передає УНН.

Працівника поліції було виявлено лежачим на землі з вогнепальним пораненням в праву скроневу ділянку голови.