Молоду співачку застрелили просто на сцені під час її виступу. Спершу 24-річну жінку принизили, а після жорстоко і холоднокровно убили.

Відомо, що інцидент стався на весіллі в місті Ларкана, в Пакистані. Там співачка Саміна Самун виступала перед гостями в якості запрошеної артистки.

Жінка сиділа на стільці і співала. Тоді один з гостей наставив на виконавицю пістолет і наказав встати і танцювати, а не співати сидячи. Але Саміна відмовлялася встати.

За інформацією правоохоронців, жінка була при надії і перебувала на 6 місяці вагітності.

Після її відмови розсерджені гості стали закидати артистку грошима. Дівчині довелося встати.

Після цього один з чоловіків, який активно вимагав від співачки встати, застрелив її. Він вистрілив у голову непокірній співачці. Саміну Самун терміново доставили в лікарню. Але врятувати співачку так і не вдалося.

Правоохоронці одразу ж затримали ймовірного вбивцю Саміни. А її вдівець вимагає засудити зловмисника за подвійне вбивство — дівчата та їх ненародженої дитини.

Нагадаємо, вагітна від Потапа Каменських розчулила мережу новим відео: найвідданіший фанат.

Останнім часом Настя Каменських часто підігріває чутки про її роман з колишнім колегою Потапом. Користувачі почали підозрювати, що пара давно перебуває у шлюбі і навіть чекає на спільну дитину. Правда, самі знаменитості воліють не коментувати своє особисте життя.

Раніше Знай.uа повідомляв, українська співачка Настя Каменських, яка за останніми чутками вагітна від Потапа, опублікувала відео про свої пригоди у Лас-Вегасі. Нещодавно в Instagram-акаунті Насті Каменських з'явився анонс її нового блогу на YouTube.

Також Знай.uа писав, cпівачка Настя Каменських поділилася зворушливим сімейним відео і вперше показала фанатам своїх батьків. На кадрах Настя і її батько дуріють, сміються і приміряють маски Snapchat.